maanantai 6. marraskuuta 2017

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heiltä tänä vuonna löytyykään? Lähdetäänpäs tutkimaan asiaa!

Olen vannoutunut joulupakkausten suurkuluttaja, onhan se ihan parasta tutkia kaikki kaupat läpi ja etsiä ne parhaat joulupakkaukset. Dermo on ehdottomasti yksi edelläkävijä mitä tulee näihin pakkauksiin, 30 eri vaihtoehdon joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Posti kiikutti minulle viisi pakkausta ja ajattelin lähteä liikkeelle loogisesti omasta lempparistani, eli tästä karpalokuorinnasta.
Rakastan suihkussa käytettäviä vartalokuorinnoista, ne on vaan niin ihania. Etenkin samalla ihanasti kosteuttavat versiot saavat minulta ison plussan. Tämä kuorintatuote sisältää mm  sokeria, karpalorouhetta sekä kookosöljyä, joten tuoksu on sen mukainen. Myönnän..oli aivan pakko vähän kielellä lipaista, oli se tuoksu nimittäin niin huumaava ja herkullinen.

Kuorintavoidetta maistamaan saaneen tuoksun lisäksi löytyy siitä muitakin kivoja ominaisuuksia. Dermo on valinnut ekologisemman vaihtoehdon muovisille kuorintarakeille, sokerikiteet ja karpalorouheen siement ovat parempi luonnolle, mutta ne kuorivat ihoa ihan yhtä tehokkaasti kuin muovipohjaiset rakeet. Vartalokuorinnan sisältämät öljyt, auringonkukan öljy ja kookosöljy antaa iholle ihanan kosteutuksen, joten sinun ei tarvitse alkaa rasvaushommiin enää suihkun jälkeen. Aivan ihana tuote!
Kynsilakat kuuluvat aina omiin joulupakkauksien suosikkeihin, on kiva kun tehdään valmis paketti joka sisältää kaiken tarvittavan kauniiden kynsien loihtimiseen. Kauniiseen Rose Gold pakettiin on sujautettu Dermo oikeasti hyvää päälylakkaa, hempeä pinkki lakka sekä ihanaa glitteriä, joka tekee kivan kokonaisuuden.

Käytin pakkausta tutoriaalissa, jonka voit katsoa täältä. Olin kyllä todella tyytyväinen siihen, kuinka nopeaa lakat kuivuivat ja kuinka hyvin ne on pysyneet. Kaksi ensimmäistä päivää meni ilman yhtään lohkeamista ja kolmantena päivänä tuli vasta pientä vahinkoa. Niin ja muistakaa kuitenkin, että pesen työssäni käsiä jatkuvasti, eli aika vaikuttaa suoritus lakoilta.
Huulipunapaketti sisältää kaksi eli tuotetta, toisen mattaisen huulipunan, sekä toisen kimaltavan punan. Etenkin mattainen sävy on hirmu kiva ja tuntu huulilla mukavalta, toisesta punasta en kauheasti innostunut, tykkään huulista enempi mattana, mutta eiköhän molemmille käyttäjäkuntansa löydy.
Golden Eyes on paketti, josta löytyy voidemainen luomiväri ja nestemäinen rajaustuote. Luomivärin sävy on kaunis metallisen ruusukultainen ja liner on mattamusta. Linerin sivellin on onneksi todella ohut, joten sillä saa aikaan kauniit ohuet rajaukset. Itse tosin mielummin käyttäisin ihan oikeaa sivellintä, sopii tällainen versio hyvin vähemmän rajauksia tehneelle.

Voidemainen luomiväri oli kätevä käyttää etenkin puuterimaisen luomivärin pohjustuksena, jolloin meikki pysyy aamusta iltaan hyvänä. Tuote yksinään antaa kevyen hohteen, joten lisää intensiteettiä saa käyttämällä samansävyistä luomiväriä päälle.


Joulupaketit olivat tänäkin vuonna oikein onnistuneita kokonaisuuksia, joita on kiva antaa ystäville ja perheelle lahjaksi. Paketit ovat ostettavissa verkkokaupassa, joten eikun shoppailemaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...