lauantai 14. lokakuuta 2017

NYX Perfect Filter paletti - syksyn must have tuote

Syksyn must have tuotteisiin kuuluu ehdottomasti upeat tummat luomivärit, kultaa, ruskeaa, viininpunaista. Sävyt jotka sopivat syksyyn mutta myös pitkälle talveen kohti pikkujoulukautta.
Useimmat meistä luomivärien suurkuluttajista halkuaa metsästää joka sesongille uuden paletin ja syksy tuntuu olevan monen addiktin lempiaikaa. Eihän näitä niin herkullisia tummia sävyjä voi vaan vastustaa.

NYX on usein luomiväripalettien edelläkävijä, joka putkauttaa markkinoille joka sesonkiin ainakin pari kolme palettia. Tämähän on mitä ihanin uutinen meille palettien hamstraajille, kun joka sesonki saa ostaa (tai saa ja saa..) uuden ihanuuden täydentämään kokoelmaansa.
Tämän syksy kaunis ilmestys heiltä on Perfect Filter, joka sisältää kymmenen nappia. Palettiin on saatu NYX:n tapaan parit mattasävyt, shimmereitä, sekä miltein puhdasta glitteriä. 
Yksi pannu sisältää 1,77g tuotetta ja paletti maksaa noin parikymppiä riippuen ostopaikasta. Hinnalla palettia siis ei ole pilattu, joka säästää mukavasti taas kerran meidän addiktien kukkaroita.
Sävyt menevät parista hyvästä häivytyssävystä, nudesta ja vaaleanruskeasta aina ihaniin täyteläisiin kultaisiin glittereihin sekä kylmiin sävyihin. Sekaan on saatu laitettua lämpimien sävyjen lisäksi kätevästi myös hopeaa ja sinistä. Paletti on koottu taas kerran hyvää makua noudattaen, eikä ole edes yritetty laittaa mitään ihmeellisiä sävyjä, joita kukaan ei ikinä edes käyttäisi. Fiksu veto. 
Paletti on NYX:lle totuttua laatua, kaikki sävyt on koostumukseltaan pehmeitä ja helposti levittyviä, eikä pigmentistä ole pulaa. En tajua mitä he tekevät luomiväreilleen, miten on mahdollista tehdä näin hyvää laatua niin matalaan hintaan. 
 Paletti on taas kerran täysi kymppi ja täyttää kaikki hyvän paletin kriteerit; kaikki sävyt on ihania ja käyttökelpoisia, hinta on matala ja tuotteen laatu hakkaa monet kalliimmat paletit mennen tullen. Well done NYX, well done..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...