perjantai 20. lokakuuta 2017

Nordic Girl! - Lumenen uusi sarja

Lumene on lähiaikoina pistänyt tuulemaan kunnolla ja muuttanut tuotteidensa ja brändinsä ulkonäköä radikaalisti. Minusta muutos on ollut vain ja ainoastaan hyvään suuntaan, jotenkin uusi look on entistä fressimpi ja kuvastaa Lumenea brändinä paremmin. 

Kävin elokuussa Tubeconissa ja sain sieltä mukaan tarttui goodiebag, johon oli sujautettu kolme tuotetta Lumenen uudesta sarjasta Nordic Girl! 
Nordic Girl! on erityisesti nuorelle iholle kehitetty sarja ja sen ajatus on tuoda esiin nuoren ihon luonnollinen hehku ja sen raikkauden korostaminen. Sarjan kerrotaan auttavan nuorta ihoa sen isoimmissa ongelmissa; se hillitsee öljyntuotantoa, sekä puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia. Sarja on myös täysin vegaani, joka on itselleni ehdottomasti iso plussa.

Sarjaan kuuluu yhteensä viisi tuotetta; syväpuhdistava puhdistusgeeli, syväpuhdistava kuoriva geeli, kasvovesi, kasvovoide, sekä täsmägeeli finneille. Itse sain käsiini puhdistusgeelin, kasvoveden ja kosteusvoiteen, jotka saavat aikaan hyvän perusihonhoidon kokonaisuuden.

Syväpuhdistava geeli on pH-tasapainotettu putsari, joka auttaa epäpuhtauksien poistamisessa ja ehkäisyssä. Voiteen sisältämän B3 -vitamiini kerrotaan auttavan poistamaan liiallisen rasvaisuuden ja meikin. 

Geelissä oli hento raikas, hieman sitruksinen tuoksu ja koostumus muistutti monia muita vegaanisia putsareita. Se on geelimäisen pehmeä, mutta vain kevyesti vaahtoutuva, joka on yleinen ominaisuus luonnonkosmetiikassa, koska ne eivät sisällä synteettisiä vaahdotusaineita. 

Putsari ei tunnu kuivattavan ihoa ja se puhdistaa kasvot hellävaroen. Itse kuitenkin käyttäisin ensin toista, suoraan meikinpoistoon tarkoitettua putsaria ja sitten viimeistelisin ihon puhdistuksen tällä.
Kiiltoa Kontrolloiva kasvovesi auttaa nimensä mukaisesti kontrolloimaan kiiltoa, puhdistaa ihoa ja ottaa pois viimeiset meikkijämät, sekä auttaa myös häivyttämään ihohuokosia. Kasvovesi myös palauttaa ihon normaalin pH-arvon, joka on häiriintynyt kraanaveden pH-arvosta.

Tuoksu myös kasvovedessä oli onneksi kevyt, herkästi kosmetiikkatuotteisiin lähdetään laittamaan aivan liikaa hajusteita, joka ainakin itselleni on ehdoton ei. Kivan mieto tuoksu on hyvä juttu, mutta liiallisuuksiin ei kannata mennä. 

Kasvovesi on hyvä päätös ihon puhdistukselle jättäen ihon ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi kuitenkaan kuivattamatta sitä.
Kosteusvoide on kiiltoa kontrolloiva ja sen luvataan säännöllisellä käytöllä häivyttävän meitä kaikkia ärsyttäviä ihohuokosia. Voide on öljytön, joten se ei lisää öljyisyyttä iholla, vaan auttaa kontroloimaan sitä.


Voiteen tuoksu on miellyttävän neutraali, siinä voi havaita vienon kauniin raikkaan tuoksun. Se on koostumukselta aika kevyt, joka sopii paremmin nuorelle ongelmaiholle. Paksumpi voide saattaa herkästi tukkia ihohuokosia entisestään ja aiheuttaa sitä kautta enemmän epäpuhtauksia. 

Nordic Girl! -sarja on kaiketi kiva kokonaisuus, josta olisi ehdottomasti mahtava päästä vielä kokeilemaan myös kuorintatuotetta. Sarja sopii hyvin juuri sen kohderyhmälle, nuorelle iholle. Sarja on kevyt ja puhdistava, juuri sitä mitä epäpuhtauksiin ja rasvoittuvuuteen taipuvainen iho tarvitsee. Myös sen helppokäyttöisyys on eduksi, tuotteita ei ole valikoimassa miljaanaa eri versiota, joka herkästi hämmentää kuluttajaa. Laaja valikoima on hyväksi, mutta liiallisuuksiin vietynä se vaan pistää ihmisten päät pyörälle, eikä enää osata valita oikeita tuotteita. Mielestäni tämä kokonaisuus on juuri sopivan kompakti ja toimiva.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...