perjantai 20. lokakuuta 2017

Kasvohoitoon mars!

Jokainen nainen, joka on kiinnostunut ihonhoidosta ja kosmetiikasta varmasti haaveilee säännöllisistä kasvohoidoista. Itse tulee kotona tehtyä suhteellisen pitkän kaavan mukaan tuota ihonhoitoa, mutta onhan se aivan eri fiilis päästä ammattilaisen käsittelyyn. 

Olen käynyt kasvohoidoissa täysin sattumanvaraisesti, ehkä kerran vuoteen. Sitä tulee herkästi käytettyä rahansa johonkin muuhun, kuin tähän jo elämän luksukseksi kutsuttuun asiaan. Pääsin kuitenkin pitkästä aikaa nauttimaan tästä ihanasta käsittelystä Zaparossa ja voin sanoa että olihan se kyllä taas kerran sen arvoista. 
Kosmetologin kanssa päädyimme tekemään minulle timanttihionnan, jolla saadaan iho kuorittua todella tehokkaasti mutta hellästi, sekä se samalla tasoittelee ihon juoteita ja arpia. Itselläni juonteita ihossa ei vielä ole, mutta silti hoito tehoaa myös minun ikäiselle iholle hyvin.

Timanttihionta nimittäin uudistaa, kirkastaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti mutta silti se sopii myös herkälle iholle sen säädettävyyden ansioista. Vakuumin imun voimakkuutta, sekä hiontapään kokoa vaihtamalla saadaan samasta hoidosta tarpeeksi tehokas ongelmaiholle, mutta myös tarpeeksi hellävarainen todella herkälle iholle. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin sekä pinnallisiin aknearpiin. Toinen vaihtoehto laitehoidolle on ultraääni, joka on tehokas hoito etenkin ihon epäpuhtauksian hoitoon. Hoito sopii kaikenlaisille ihotyypeille, mutta siitä on etenkin hyötyä nuorelle, paljon epäpuhtauksia omaavalle iholle.
Hoito aloitettiin ihon tuplapuhdistuksella, jolla varmistettiin kaikkien meikkijäämien pois saaminen iholta. Kokonaisvaltaisen puhdistuksen jälkeen päästiin itse käsittelyyn, eli timanttihiontaan. Nimensä veroinen kuoriva pää poistaa kaiken kuolleen ihosolukon, sekä muun lian iholta, sekä syvältä huokosista ja vakuumin tuoma imu tehostaa tätä vaikutusta entisestään. Puhdistus ei sattunut missään vaiheessa, vaan se tuntui enempikin miellyttävältä kevyeltä rapsutukselta. Rajun kuuloinen nimi on täysin harhaanjohtava, eikä sitä tarvitse pelätä. Helpon säädettävyyden ansioista kuorinnasta saadaan räätälöityä jokaisen iholle sopiva. 

Kun iho saatiin putipuhtaaksi, siirryttiin rauhoittavaan, kosteuttavaan ja samalla syväpuhdistavaan savinaamioon, jolla saatiin aikaan vielä viimeinen silaus kokonaisvaltaiselle puhdistukselle. Tästä oli hyvä siirtyä kosteutukseen ja ihanaan hierontaan.
Itselläni on ollut lähiaikoina aina välillä syviä, ihonalla piiloilevia finnejä, jotka eivät ole millään meinannu lähteä pois. Pari punaista kaveria hengaili tuossa poskella rapiat pari viikkoa näyttämättä mitään merkkejä pois lähtemisestä. Toivonkin hartaasti että kunnon kuorinta tekisi iholle ilmeitä ja helpotuksekseni huomasin että se myös tapahtui. Heti seuraavana aamuna näppylöiden pinta-ala oli pienentynyt puoleen, sekä punaisuus oli miltein tiessään. Aivan huippua!
Zaparolla on käytössä kasvohoidoissaan luonnonmukainen, ekosertifikaatin omaava Thalgon, joka hyödyntää raaka-aineissaan luonnon voimaa. Heidän tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, GMO-tuotteita, tai eläinperäisiä raaka-aineita. Itse tykästyin erityisesti heidän ihanasti vaahtoavaan puhdistustuotteeseen, sekä ylempänä kuvassa käytössä näkyvä savinaamio. Myös tuotteiden vähäinen tuoksu oli plussaa, en itse pidä todella voimakkaan tuoksuista ihonhoitotuotteista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...