maanantai 25. syyskuuta 2017

Origins - Clear Improvement Cleansing Powder

Origins kehitteli markkinoille ihania hiilipohjaisia tuotteita, joista minulla oli ilo ja kunnia päästä testailemaan yhtä. Origins on todella tuttu merkki blogimaailmasta, mutta itselleni tämä oli ensikerta kun pääsin testaamaan heidän tuotetta. 
Itse miellän Originsin vähän paremmaksi, hieman eksklusiivisemmaksi luonnonkosmetiikaksi, joka tarjoaa huippulaatua, luonnollisesti tietty. Olen pitkään jo halunnut päästä heidän tuotteita testailemaan, mutta hinta on usein tullut hidasteeksi, on niin paljon mitä haluaisi ostaa. Tunnen monta ihmistä jotka vannovat tämä firman nimeen, joten olihan se aikakin heiltä jotain testata.
Kyseessä on siis aktiivihiiltä sisältävä puhdistustuote, joka on erikoisesti jauhemaisessa olomuodossa. Samaan sarjaan kuuluu myös "normaali" naamio, mutta näistä kahdesta tämä on ehdottomasti se itseäni enemmän kiinnostava. Jauheen kerrotaan kuorivan ja puhdistavan ihoa ja erityisesti ihohuokosia, jolloin niiden määrä ja koko pitäisi vähentyä. Tämä on tietty lopputulos, josta jokainen kosmetiikkafriikki haaveilee.
Tuote sisältää bambuhiiltä joka on ominaisuuksiltaan erityisen likaa imevä, joten tuote puhdistaa huokoset läpikotaisin samalla kuorien iholta pois kaiken kuolleen ihosolukon. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kerran päivässä puhdistukseen, sekä kerran viikkoon naamiona. 
Omistan laajentuneita ihohuokosia, kuten niin moni muukin ja sijainti näille kraatereille on perinteinen nenänpieli. Kuten myös suurin osa ihmisistä, myös minä haluan niistä mahdollisimman tehokkaasti eroon, joten aika montaa erilaisia huokostenhävittäjiä on tullut tähän ikään mennessä kokeiltua, mutta harva niistä on oikeasti toiminut. 

 Jo parin viikon käytön jälkeen huokoset olivat alkaneet pienentyä ja iho tuntua erilaiselta kuin ennen. Paljon puhtaammalta ja fressimmältä. Tykästyin myös kovasti siihen, miltä tuote tuntuu iholla. Se on aluksi hieman karhea, mutta alkaa sitten muuttua enemmän vaahtomaiseksi ja pehmeäksi. Tuote on helppo annostella ja se tuntuu antavan ihonpuhdistukselle sellaisen ihanan viimeisen silauksen. Tuntuu että jäi tähän tuotteeseen koukkuun ja saatan jopa tirauttaa kyyneleen jos toisen kun se vihdoin päättää loppua. Onneksi silloin voi ottaa suunnaksi Sokoksen ja ostaa sitä lisää.

Olin hieman skeptinen tämän tuotteen riittävyydestä, olin aika varma että tämä jauhe tulee loppumaan alta aikayksikön, mutta olin kyllö pahankerran väärässä. Olen tuotetta käyttänyt jo yli kaksi kuukautta mutta silti pullo ei ole vielä edes puolivälissä. Onhan tämä kyllä ehdottomasti iso plussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...