tiistai 18. heinäkuuta 2017

INGLOT tuotearvosteluita


Holaa muchaschos!


Ensiksi täytyy sanoa pahoitteluni, en ole postannut mitään blogiin yli kuukauteen. Kesälomareissut ja muutenkin kesästä nauttiminen ovat olleet korkeimmat prioriteetit nyt lähiviikkoina, joten postauksille ei ole oikein liiennyt aikaa. Ei kauheasti ole napannut istua sisällä tietokoneen ääressä, kun ulkona paistaa aurinko. Nyt on kuitenkin aika ryhdistäytyä ja jatkaa taas kirjoittamista. 


Cocopandan paketti saapui tuossa parisen viikkoa sitten. Sisältönä oli kauan himoitsemani tuotemerkin meikkejä. INGLOT on suuresti hypetetty sosiaalisessa mediassa, etenkin heidän geelimäinen rajaustuote on edelleen monen kauneusgurun ykkösvalinta. Tekaisin myös videon, jossa käytän kaikkia seuraavia tuotteita, löydät sen täältä.

 Aloitetaanpas mietteiden jakeleminen luomiväreistä. Inglot on tehnyt mitä parhainta työtä palettien 'kokoa itse' -palettien suunnittelun suhteen. Oikein silmä lepää kun katsoo tätä mestariteosta. Kompakti pakkaus jämäkän sulkemismekanismin kera on mitä mainioin, sekä vapaus valita juuri ne itselle sopivat sävyt antaa ehdottomasti ison plussan. 
Onko nämä sitten ostamisen arvoisia? Tarkastellaanpas ensi pigmenttisyyttä. Olen törmännyt huomattavasti pigmenttisempiinkin luomiväreihin meikkaushistoriani aikana, mutta olen myös törmännyt huomattavasti huonompiin luomiväreihin. Sanotaanko asia näin; sävyistä löytyy pigmenttiä ja sitä työstämällä saa aikaan todella näkyvän ja värikkään lopputuloksen. Luomivärit levittyvät vaivattomasti, joten kyseessä on siis helposti käytettävä luomiväri, joka sopii myös aloittelijalle. Usein oikein tujut, todella pigmenttiset luomivärit tuppaavat olemaan aika haastavia ummikoille, joten uskon että näillä pystyy kuka tapansa loihtimaan kivan silmämeikin. Luomivärit eivät myöskään lähde varisemaan levitettäessä, joka on erittäin iso plussa. Turhaa talkkia ei siis ole käytetty näiden tekoon.

Entä mitä nämä lysti oikein maksaa? Itse paletti maksaa noin 15€ ja yksi nappi luomiväriä noin 8€, eli jos ostat koko paletin (5 nappia), tulee hinnaksi karkeasti laskettuna 55€. Tämä alkaa jo vastata hintatasoltaan UD naked paletteja, joten ihan mistään halvasta paletista ei ole kyse. 

Eli kyseessä ei ole huono koostumus, varmasti näille löytyy ottajia, vaikkakin itse en vain lähtisi näitä laittamaan top 5 joukkoon. Eli jos pidät INGLOT:n tuotteista, tulet varmasti tykkäämään myös näistä. Paletti on oiken käyttökelpoinen ja näppärä, mutta toisaalta löydän myös parempia paletteja samaan hintaan. 
Uusin meikkirakkauteni on ehdottomasti INGLOT:n geelimäinen rajaustuote. Eläessäni en ole kokenut tällaista rajauskokemusta, kuin mitä tämän kanssa olen koin. Jopa minä, ihminen, joka on niin surkea tekemään rajauksia, sain aikaiseksi heti ensimäisellä kerralla niin sharpit rajat ettei tolkkuakaan! Olen kuitenkin vähän tämmöinen ryppyluomi, joten tarkkojen rajauksien teko on välillä haastavaa. Tämä geelimäinen rajaustuote on juuri sitä mitä olen koko ikäni etsinyt; se kuivuu täysin mattaiseksi ja mustaksi, sekä sen käyttö on äärimmäisen helppoa. Mitä muuta voi pieni ihminen toivoa? No ei mitään.


Irtopigmentit ihmetyttävät usein tavallista tallaajaa ja arkimeikkaajaa, mitä niillä pitäisi tehdä ja miten niitä pitäisi käyttää. Tapoja on monia, mutta yksi helpoimmista on vain töpötellä sitä sormella liikkuvalle luomelle viimeistelemään silmämeikin. Myös kiva tapa pigmenttejä on käyttää niitä huulipunan tai -kiillon päällä, sekä vähän sähäkkyyttä saa aikaan lisäämällä pigmenttiä kampaukseen. 


Inglotin irtopigmentti on koostumukseltaan täysin erilaista kuin mihin itse olen törmännyt aiemmin. Pigmentti on ihanaa voidemaista pölyä, jota on todella helppo lisäillä töpöttelemällä sormella luomelle. Pigmentti pysyy hyvin luomella koko päivän fressin kimaltavana.

Kiinnitys- ja viimeistelypuuterin yksinkertaistettu ero on tämä (minun ymmärrykseni mukaan); kiinnityspuuteri on yleensä koostumukseltaan todella hienoa, usein väritöntä ja sen tarkoitus on kiinnittää meikki- ja peitevoide ihoon, eikä se tuo muutosta ihon tekstuuriin. Viimeistelypuuterilla haetaan taas enemmän sitä kaunista viimeistelyä iholle, esimerkiksi tuoden upean hohteen ja saaden ihon näyttämään kauniin tasaiselta. Viimeistelypuuteri on usein kiinteässä muodossa ja sisältää väripigmenttiä

Tämä Inglotin puuteri on siis enempi kiinnityspuuteri, kuin viimeistelypuuteri ja mielestäni se hoitaa tehtävänsä todella hyvin. Iho pysyy kokopäivän mattana ja puuterin koostumus on ihanan kevyt ja hengittävä. Jos etsinnässä on hyvä kiinnityspuuteri, voin puhtain sydämin suositella tätä kaveria.

Jos sinulla on todella öljyyntyvä iho, viimeistelypuuterin kaveriksi kannattaa napata samalla tämä pohjustuote, joka tukee ihon pysymistä öljyttömänä aamusta iltaan, sekä saa ihon tuntumaan aivan ihanan pehmeältä. Koostumus tuotteessa on todella kevyt, joten tukkeutuneita ihohuokosia ei tarvise pelätä.

Viimeisenä tuotteena löytyy kovin yllättäjä, nimittäin kulmakarvageeli. En ole kauhean suuri fani mitä tulee geelimäisiin kulmatuotteisiin, mutta silti halusin päästä tätä kaveri testaamaan. Ja onneksi näin päätin, sillä tämä osoittautui aika kelpo tavaraksi. 

Geelin koostumus on juuri sopivan kevyt, olematta kuitenkaan liian läpinäkyvää. Sillä on siis helppo loihtia tarkkarajaiset kulmat sekunneissa, eikä niitä saa näyttämään helposti liian jämyiltä tai tummilta. Levittyvyys geelissä oli erinomainen ja sitä oli kaiketi mukava työstää.
Mitkä ovatkaan nyt fiilikset tästä kyseisestä merkistä? Aika hyvät! Pettymyksiä ei tullut vastaan yhtään ainoata, joten minusta INGLOT veti aika hyvin tämän erän.

 Rajausgeeli on aivan täyden kympin löytö, myös pohjustus- ja viimeistelytuotteet tekivät hyvin tehvänsä. Myös luomivärit saavat minusta peukun ylöspäin, ei niitä huonoksikkaan voi haukkua!

1 kommentti:

  1. Ihana tuo irtopigmentti!! Mulla on paljon Inglotin luomivärejä ja olen tykännyt laadusta oikein kovasti :) pigmenttiä riittää ja ovat helppoja työstää.

    VastaaPoista

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...