tiistai 6. kesäkuuta 2017

Swiss Clinic - Skin Roller

Holaa muchos nachos!

Kesä on nyt virallisesti alkanut ja halusin aloittaa tämän kesäkuun blogin osalta jo hetken testissä olleella tuotteella. Halusin päästä testaamaan tuotetta kunnolla ennen postauksen kirjoittamista, jotta voin todlella kertoa mitä mieltä tästä olen, joten eiköhän aloiteta!

Uusien ihonhoitotuotteiden testaus on aina yhtä mukavaa, etenkin jos kyseessä on jonkinlainen laite tai väline. Otinkin suurella innolla vastaan Swiss Clinicin Skin Renewal -rollerin ja sen mukana tulevan seerumin. Olen nyt testaillut tätä tuotetta parin kuukauden ajan ja haluan nyt jakaa kokemuksia teidän kanssa.
Mistä on siis kyse? Mikroneulaushoidon tarkoitus on aktivoida ihon omaa kollageenituotantoa tekemällä ihon pintaan pienen pieniä mikrokanavia, jotka saavat ihon luulemaan, että se on vaurioitunut. Näin ollen iho alkaa korjaamaan itseään ja siten se alkaa tuottamaan siihen tarvittavia ainesosia, kute juuri sitä kollageenia. Neulaushoidon jälkeen käytettävä seerumi auttaa ihoa korjautumaan nopeammin ja tehokkaammin. Hoidossa tehtävien mikrokanavat päästävät seermin imeytymään syvälle ihoon, hoitaen ja uudistaen ihoa entistä tehokkaammin. 
Piikkien pituudella on myös merkityksensä, pidemmät, 0,5mm ovat sopiva mitta raskaisiin ja syvällä oleviin akne-arpiin, kun taas lyhyemmän, 0,2mm ovat vallan riittävä mitta normaalille sekaiholle, jossa arpien ja muiden iho-ongelmien määrä on pienempi.


Oikea ja riittävä rullauksen määrä määrittyy pitkälti omasta ihosta ja sen reaktioista. Iho ei tietenkään saa ärtyä, vaan rullaus tulee aloittaa pehmeästi lyhyillä ja hellillä rullaussessioilla. Kun iho tottuu, voi rullausta jatkaa ja painetta hieman lisätä. Itse aloitin rullan ja seerumin käytön ensin viikon aloituskuurilla, pari kolme minuuttia iltaisin, jonka jälkeen pidin samanmittaisen tauon. Tämän alkukuurin jälkeen jatkoin käyttöä 5 päivää rullausta ja 5 päivää taukoa. Omalle iholleni tämä sykli tuntui olevan heti alkuunsa sopiva.

Miten rullaa käytetään? Tekstiä on aina tylsempi lukea, joten tein pienen käyttöopas -videon, jossa näytän miten itse tykkään tuotetta käyttää. Kuten aiemmin jo totesin, käytän rullaajaan 5 päivän sykleissä, joskus tauko saattaa venyä viikon mittaiseksi, mutta se tuskin huonontaa tehoa. Myös heidän sivuillaan suositellaan juuri tämän tyyppistä jaksotusta hoidon suhteen. 

Rullauksen kesto per kerta omalla tyylilläni on noin pari kolme minuuttia, rullailen ensin pystysuunnassa kasvot läpi ja sen jälkeen poikittain. Paineen määrää säätelen tuntemusten mukaan, mutta mihinkään hulluun runnomiseen ei ole tarvetta. Kasvojen iho on herkkää ja ohutta, joten kevyellä painamisella saa jo tuloksia aikaan. Aina tulee tunnustella sitä omaa ihoa, tarkoitus ei ole saada kasvojen ihoa ärtymään, joten maltti on valttia tässäkin asiassa. Kannattaa aloittaa hitaasti ja kevyesti.

Ainoa miinus tuotteessa on se, ettet voi lättästä naamalle loppuja ihonhoitotuotteita heti. Sivuilla kerrotaan, että on parasta antaa seerumin imeytyä hetken aikaa iholle ensin ja vasta sitten vasta laittaa yövoide. Eihän tämä suuri onglema ole, mutta viehän tämä hiukan aikaa. Siksi aina välillä nuo 5 päivän tauot saattavat venyä viikon mittaisiksi, kun illalla ei vaan jaksa tuhrata aikaa vessassa tolkuttomasti. En koe kuitenkaan tätä suureksi esteeksi käytölle, sillä eihän tuo kulutettu aika hukkaan mene.

Kaikkein suurin muutos mitä ihossa huomasin, tekstuurin muutoksen. Itselläni on ollut jo vuosia, etenkin otsalla pieniä ihon alla olevia näppylöitä, jotka eivät ole sieltä hievahtaneetkaan, vaikka mitä olisi tehnyt. Nyt parin kuukauden rullauksen jälkeen on kiva huomata niiden alkaneen vihdoin vähentymään. Ihon värissä en kummemmin ole huomannut eroa entiseen, mutta itselläni tämä ei olekkaan ollut mikään suuri ongelma. Pitkäaikaisten tulosten näkeminen ottaa aikaa aina useamman kuukauden, käytti mitä tahansa ihonhoitotuotetta, mutta olen jo nyt innoissani tästä rullasta ja seerumista. Muutos on ollut selkeä juuri näiden syvälle olevien pienten näppylöiden kanssa, tulen jatkamaan rullan käyttöä.

Onko teillä kellään kokemusta rullaushoidoista, mitä olette tykänneet ja onko ihoon tullut selviä muutoksia?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...