perjantai 9. kesäkuuta 2017

GlamGlow - ylellisyyttä purkissa

Ensimmäinen sana mitä itselleni tulee mieleen, kun katson GlamGlow:n tuotteita, on ylellisyys. Muistan kun olen katsonut suurien kauneustubettajien käyttävän heidän naamioitaan jo vuosia ja haaveillut käyttäväni itsekkin heidän tuotteitaan joku päivä. Tuotteiden ostopäätöstä on lykännyt hinta, en vain yksinkertaisesti ole raskinut ostaa naamiota, jonka kyljessä on 50€ hintalappu. En ole raskinut, vaikka hyvin olenkin tiennyt niiden tehon ja toimivuuden. Tuotteet ovat tuntuneet olevan vain yksinkertaisesti liian kaukana omasta käytöstäni, ne ovat luksusta ja glamouria, Hollywoodin tähtisumua ja räiskettä. Nyt ovat ajat kuitenkin muuttuneet, ei sillä että minusta olisi tullut yhtään sen hienompi tai rikkaampi, ehei suinkaan. Ajat ovat muuttuneet siltä osin, että GlamGlow ihanat tytöt lähetti minulle paketin, jonka sisältö oli viedä minulta jalat alta.
GlamGlow huokuu ylellisyyttä, glamouria ja kaikkea siltä väliltä, mutta sille on syynsä. Glenn ja Shannon Dellimore kehittivät tuotemerkin vuonna 2010 Hollywoodin viihde-, musiikki- ja muotiteollisuuden käyttöön, joten ei ihmekkään jos lopputulos on näin glam. Sormet syyhyten otin tuotteet ensikertaa testiin. Mistähän sitä oikein aloittaisi..


Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer on värillinen päivävoide, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa hyaluronihapon, vitamiinien ja antioksidanttien avulla sekä heleyttää ihoa helmiäishiukkasilla. Voidetta on saatavilla eri sävyillä, kirkkaasta herkulliseen aurinkopuuterinmaiseen sävyyn. Itse sain kesää varten juuri sopivasti tämän sun glow sävyn, jolla saa loihdittua kasvoille aivan ihanan sun kissed -lookin. Olen testannut käyttää voidetta sellaisenaan, sekä myös meikkivoideen kanssa sekoitettuna. Ja jälkimmäisestä on tullut itselleni aivan must juttu kesämeikkauksen kanssa. Voide antaa meikkivoiteelle sen täydellisen lisän; iho saa upean hohteen ja juuri sopivan päivetyksen. Tämä on kyllä aivan täydellinen kesätuote!


Plumprageous Glossy Lip Treatment on huulikiilto, joka täyteläistää huulet pitkäksi aikaa. Itse en suurta eroa huulissani nähnyt, mutta on se silti aivan ihana huulikiilto, joka pysyy huulillä pitkään! Selvästi jotain turvottavaa aineosaa tähän putelliin on laitettu, sillä se hieman kihelmöi huulilla, mutta mitään turpohuulia ei tällä aikaan saa, eikä tarvikkaan. Itse tykästyin tuotteeseen sen koostumuksen ja sävyn takia, kiilto tuntuu huulilla ihanan pehmeältä, olematta liian tahmea tai limainen. Sävy on juuri mitä täydellisin itselleni, kaunis kevyen rusehtava nude. Täydellinen sävy viimeistelemään kesän ruskettunutta hipiää. Annan myös pisteen hauskasta paketista, putellia täytyy pyörittää, jolloin ylhäältä nousee itse aplikaattoriosa.


GlamGlow tunnetuimpia tuotteita on ehdottomasti heidän naamiot, joiden ylistyspuheita voi lukea ympäri sosiaalista mediaa. Olen jo vuosia haikaillut pääsevät kokeilemaan jotain heidän monista naamioista ja nyt se päivä on vihdoin koittanut. Sain kokeiltavaksi heidän Supermud Clearing Treatment naamiota, joka on puhuttanut kauneusguruja lähiaikoina ja paljon. Nyt voin illolla ilmoittaa itseni heidän joukkoon, on tämä vaan niin ihana tuote!

Supermud on nimensämukaisesti savipohjainen naamio, jonka kerrotaan puhdistavan ja kirkastavan kaikkia ihotyyppejä. Naamio sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia ja se taltuttaa tehokkaaksi ihon epäpuhtauksia. Nettisivuilla on pitkä lista näistä tehokkaista ainesosista, mutta en viitsi ruveta niitä tässä listaamaan. On kuitenkin selvää, että GG haluaa ihmisten tietävän, että heidän tuote on pitkän kehittämisen lopputulos ja että se toimii näiden ainesosien asioista. Kun yritys kertoo selvästi mihin heidän tuotteen teho perustuu, uppoaa se minuun kuluttajana.

Naamio on savipohjainen, joten se kuivaa iholla nopeasti. Joidenkin savinaamioiden kohdalla tämä kuivuminen on tuntunut inhottavalta, mutta sitä ongelmaa ei tämän kanssa ollut. Oli myös jännä nähdä etenkin nenän ympärillä huokosten kohdilla hassuja tummempia läikkiä naamion kuivuttua. Netistä googlailulla kävi selväksi, että ne on juuri niitä paikkoja, joista savi ja muut vaikuttavat aineet ovat tuoneet kaiken sen lian pois syvältä ihohuokosista. On aivan mahtavaa nähdä konkreettisia tuloksia välittömästi naamion käytön yhteydessä. 

Jatketaanpas vielä ylistyspuhetta sen verran, että tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista naamioista mitä olen ikinä kokeillut. Iho tuntuu käytön jälkeen aivan uskomattoman puhtaalta ja pehmeältä, ettei mitään järkeä. Melkein voi tuntea miten iho oikein hörsäsee kaikki seerumit ja kosteusvoiteet naamion jälkeen itseensä. Taisin jäädä koukkuun.
GG julkaisi uuden tuotteensa, GlowSetter -kiinnityssuihkeen vastikää ja onnekkaana sain sen testattavaksi. Heidän nettisivuillaan sen kerrotaan olevan moniosaaja; kiinnityssuihke ja virkistävä kosteussuihke samassa pullossa ja sitä se kyllä onkin. Rakastuin häneen niin syvästi, etten usko enää ikinä käyttäväni mitään muuta kiinnityssuihketta kuin häntä. Verrattuna MAC:n fix+ tai UD all nighteriin, tämä suihke on niin hienojakoista sumua, että sitä tekee mieli suihkia naamalle pitkin päivää ihan vain sen kivan tunteen vuoksi. Etenkin fix+ on semmoinen ruikkia, että ihan pelottaa alkaa ruiskuttelemaan sitä valmiin meikin päälle. Koskaan ei tiedä milloin se ampu tulee.


Suihke poistaa kasvoilta ylimääräisen puuterimaisuuden, joka saattaa ilmentyä liiallisesta puuterituotteilla huiskimisella, antaen iholle takaisin sen kauniin kuulauden ja hohteen. Odotan innolla kesää ja kuumia ilmoja, jotta pääsen testaamaan suihkeen kestävyyttä hikisissä olosuhteissa, pysyykö meikit kasvoilla paremmin tämän ansioista. Myös suihkeen tuoksu on huumaava, voisin nuuskia sitä päivät pitkät. 


Täytynee todeta tähän loppuun, että GG on yksi niistä harvoista merkeistä, joista olen ensihetkistä lähtien pitänyt. Mikään testaamista tuotteista ei ole ollut ihan ok, tai ihan siedettävä, vaan jokainen on pistänyt odotuksen muusiksi ja nostanut riman niin korkealle, että sinne on vaikea muilla merkeillä yrittää edes kivuta. GlamGlow, hyvää työtä!

 eewrikabeauty
INSTAGRAM | YOUTUBE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...