tiistai 16. toukokuuta 2017

NYX Sweet Cheeks Blush paletin arvostelu

"Kuka oikeasti tarvitsee kahdeksan erisävyistä poskipunaa?!" Toteaisi entinen minäni, entinen poskipunien vihaaja, kun näkisi tämän NYX:n Sweet Cheeks paletin. Itselläni posket alkavat helottaa jo vähästä, joten aiemmin en oikein osannut arvostaa karvan vertaa punaisuuden lisäämistä poskille. Onneksi tajusin kävellä kohti valoa ja ymmärsin poskipunan kauneuden. Kun punaa lisää juuri sopivan määrän ja juuri oikeaan paikkaan, saa se kasvot hehkumaan ihan uudella tavalla. 
Tämä äärimmäisen kaunis, herkkä ja naisellisuutta uhkuva paletti on iloa silmälle, mutta on sitä myös ihana käyttää. Haluan poskipunaltani kauniita maanläheisiä sävyjä, kuten palanutta oranssia tai kaunista syvää viininpunaista. Omaksi ilokseni palettiin on sisällytetty juuri nämä sävyt, sekä pari heidän kaveriaan.
Paletit ovat minun juttu, harvoin ostan yksittäisiä luomivärejä saatikaan poskipunia. Olen käytännöllinen, joten vaadin paletilta monia eri käyttötarkoituksia. Tämä paletti onkin juuri itselleni aikamoinen löytö; rakastan myös puna- ja oranssisävyisiä silmämeikkejä, joten voin käyttää tätä niin silmille, kuin kasvoillekkin. Tein ihan videonkin käyttäen tätä palettia silmämeikin tekoon, sen voi käydä katsomassa täältä.
Paletista ei sävyjä puutu, löytyy kirkasta pinkkiä, poltettua oranssia ja ruskeaa, sekä tietty neuraalimpia punasävyjä, kuten upea viininpunainen, sekä hento persikka. Kivana ekstrana paletissa on pari kimallesävyä, hempeä vaaleanpunainen, sekä rikas kulta. Mattasävyt ovat tarkoitettu tuomaan väriä kasvoille ja kimallesävyt antavat päälle upean hohteen. Mitä täydellisin kombinaatio tulevaa kesää varten. 
Sävyt ovat siis mitä ihanimpia, mutta entäs pigmenttisyys tai levittyvyys? Ne ovat kuitenkin aika oleellisia osa-alueita puuterimaisissa tuotteissa. Täytyy taas kerran todeta, ettei NYX petä odotuksia, sillä kaikki sävyt ovat todelal pehmeitä, etenkin kimaltavat yksilöt tuntuvat ihanan voidemaisilta, melkein sormissa sulavilta. Myös mattasävyt saavat peukun ylöspäin, ne eivät turhia varise, vaan levittyvät pehmeästi ja tasaisesti. 
Tähän loppuun vielä selfie, jonka silmämeikin tekoon on käytetty yllä kehuttua palettia. Rakastan aivan älyttämästi punertavia ja oransseja silmämeikkejä, etenkin kesäaikaan, joten tämä paletti on kyllä mitä täydellisin kesämeikkien tekoa varten.


Ihanaa kevättä ja kesän odotusta kaikille!

 eewrikabeauty
INSTAGRAM | YOUTUBE 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...