tiistai 16. toukokuuta 2017

Juuri täydellisten ihonhoitotuotteiden metsästystä - testissä Clinique pep-start

Mitkä ovat kriteerit juuri täydelliselle ihonhoitosarjalle? Hyvin yksinkertaiset; helppokäyttöisyys ja tehokkuus. Haluan yksinkertaiset tuotteet, jotka tekevät työnsä ilman suurta vaivaa. Haluan meikin pois iholtani nopeasti, mutta hellävaraisesti, yhtä tuotetta käyttäen. Haluan puhdistaa ja kuoria yhdellä tuotteella, sekä haluan kosteuden ja hoitavuuden yhdestä purkista. Ihonhoitorutiinin tulee olla itselleni niin yksinkertainen, että jaksan tehdä sen vaikka olisin kuinka väsynyt. Haluan, että sen tekee tuosta noin vain, ilman että sitä täytyy erikseen miettiä. Haluan perustuotteiden olevan nopeita ja yksinkertaisia, jotta jaksan tehdä kunnollisen puhdistuksen ja kosteutuksen joka ikinen ilta ja aamu ja sitten lisäillä hieman ekstraa kun sille on aikaa ja jaksamista. 

Olipa siis kerran eräs arkivapaa ja päätin lähteä kylille katselemaan mitä kaikkea ihanaa Sokokselta löytyykään. Päädyin tietenkin kosmetiikkapuolelle ja kuului vain puff, kun rahat hävisivät tililtäni. Jännä homma. En oikein tiedä mitä siinä tapahtui.
Päädyin jälleen kerran Cliniquen hyllylle pyörimään. Testasin alkuvuoden aikana heiltä tämän paketin ja tykästyin kovasti sen tuotteisiin. Halusin kuitenkin vielä kokeilla eri sarjan tuotteita, jotta löytäisin juuri täydelliset tuotteet omalle iholleni. Keskusteltuani tovin heidän mukavan konsultin kanssa, lähti mukaani kotiin vietäväksi esimerkiksi tämä pep-start testipaketti. Olen kuullut paljon hypetystä tästä silmänympärysvoiteesta, joten halusin ehdottomasti päästä sitä testaamaan. 

Pep-start -sarja on tarkoitettu nuoremmalle iholle, jolloin sarjassa suuressa roolissa näyttäisi olevan hyvä puhdistus ja kuorinta, sekä kevyet, mutta silti todella tehokkaat kosteustuoteet, jotka sopivat hyvin meikin alle. 
2-in-1 kuoriva puhdistusvoide on aivan mielentön ja äärimmäisen kätevä. Kun kasvoilta on poistettu kaikki meikki, on ihana puhdistaa iho läpikotaisin vielä tällä tuotteella. Voide on sopivan rakeinen, jotta se puhdistaa kaikki huokoset läpikotaisin, mutta se on tarpeeksi hellävarainen käytettäväksi aamuin illoin. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta ja vastaanottovaiselta, joten perään on ihana hieroa kosteusvoidetta ja oikein tuntee kuinka puhdas iho imee kaikki ne hoitavat tuotteet itseensä.
Hydrorush kosteusvoide sisältää SPF 20, joka on erinomainen juttu. Haitalliset UV-säteet ovat yksi pahimpia ihoa vanhentavia tekijöitä, joten suojautuminen etenkin kesäaikaa on todella tärkeää. On siis ihanaa kun saa jo kosteusvoiteesta perussuojaa ympäri vuoden ja kesällä sitten on helppo lisäillä kertoimia kun UV-säteiden määrä lisääntyy.


Tässä reilun viikon kosteusvoidetta kokeiltuani, voin jo nyt sanoa tykkääväni siitä todella paljon. Voide jättää ihanan kosteutetun tunteen iholle pitkäksikin aikaa, sekä iho saa kauniin kevyen mattapinnan. Koostumus voiteessa on juuri sopivan paksua, että se antaa tarpeeksi kosteutta, mutta se ei tuki huokosia tai tunnu liian raskaalta. Se myös imeytyy todella nopeasti, joka on itselleni tärkeää. Haluan päästä tekemään meikkiä pian ihonhoidon jälkeen, enkä joutua odottamaan imeytymistä montaa kymmentä minuuttia.
Yksi paketin eniten odottamista tuotteista oli ehdottomasti pep-startin silmänympärysvoide, jota on hypetetty joka paikassa. Sen pitäisi kosteuttaa, kirkastaa ja samalla laskea turvotusta. Nämä kyllä pitävät paikkaansa, silmänympärys iho tuntuu olevan nyt paremmassa kunnossa kuin aiemmin ja iho näyttää pehmeältä ja hyvin kosteutetulta.
On monta syytä miksi pidän Cliniquesta, yksin niistä on ehdottomasti hyvät tuotteet ilman hajusteita tai muita ylimääräisiä aineita, kuten parabeeneja. Pidän myös siitä, että he tarjoavat pieniä testipaketteja, jolloin on helpompaa ja halvempaa kokeilla eri sarjan tuotteita ja siten löytää itselle juuri se täydellinen. Konsultin kanssa keskustelun yhteydessä löysin paljon uusia kiinnostavia tuotteita, joita ehdottomasti haluan päästä kokeilemaan jossain vaiheessa. On ihana päästä keskustelemaan kunnolla firman edustajan kanssa, jolloin saa kaikkein eniten tietoa tuotteista ja niiden käytöstä. Hän teki minulle myös nopean ihoanalyysin ja sitä kautta ehdotti sopivia tuotteita kokeiltavaksi. Hän oli myös niin ihana, että teki minulle oman VIP-kortin heille, johon kirjataan kaikki heiltä ostetut tuotteet ja tietyn määrän ylityttyä saa lahjatuotteen. Ihanaa! 

Pitkän keskustelun jälkeen konsultti antoi vielä mukaan tämän ihanan pussukan, joka sisälsi superdefense -kosteusvoiteet, putsarin, sekä tämän erittäin mielenkiintoisen Smart Custom-Repair seerumin, jonka pitäisi mukautua korjaamaan juuri sinun iho-ongelmia. En malta odottaa että pääsen testailemaan tätä seerumia. Toivottavasti inhoan sitä, sillä täysi purkki tätä ihmeainetta maksaa 110€. Jaiks. Tulee nimittäin aika kalliiksi, jos siihen hurahdan.
Arvostan hyvää asiakaspalvelua, se on itselleni yksi tärkein kriteeri mitä tulee ostamiseen. Jos saan huonoa asiakaspalvelua jossain, en mene sinne enää uudelleen. Ja kun saan hyvää asiakaspalvelua, palaan takaisin aina uudelleen. Hyvää työtä Clinique, me vielä nähdään ja monen monta kertaa.

Löytyykö sinulta lemppareita Cliniquelta? Olisi kiva kuulla suosituksia myös teiltä!


 eewrikabeauty
INSTAGRAM | YOUTUBE 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...