sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Clinique - hypetyksen arvoinen?

Heippa kaikki!

Ajattelin tänään kertoa mietteitäni jo tovin testaamistani Cliniquen tuotteista. Ostin Sokoksen joulun jälkeisistä alennusmyynneistä parikin kappaletta Cliniquen lahjapakkauksia. Tarkkaa hintaa en enää muista, onhan tuosta joulusta jo aikaa, mutta olisiko se ollut noin rapiat parikymmentä euroa per paketti. Ei paha hinta, kuitenkin kyseessä on Clinique, eikä mikään Loreal Paris. 
Ensimmäinen paketti sisälsi take the day off -meikkiputsarin 200ml koossa, sekä 50ml matkakoossa. Myös pakettiin oltiin saatu testikokoinen chubby lash -ripsari. Ostin tämän paketin silmällä pitäen tulevaa Japanin-matkaa, onhan se kätevää ottaa pienempää putellia mukaan.

En ole ennen Cliniquen tuotteita kokeillut, osasin kuitenkin olettaa laadukkaita tuotteita. Ja näinhän se tosiaan oli. Take the day off on aivan mieletön putsari, jolla lähtee helposti myös vedenkestävät tuotteet. Kävin pari viikkoa sitten kyttäämässä Cliniquen hyllyjä Sokoksella ja huomasin, että tästä samaisesta tuotteesta on myös geelimäinen(?) versio, joka soveltuu koko kasvoille. Paha homma, on nimittäin varmaan pakko käydä investoimassa myös siihen tässä kevään aikana. 
Chuppy lash -ripsari kiinnosti itseäni kovasti, jo nimikin kertoi että tulemme ymmärtämään toisiamme hyvin. Tykkään ripsarista ja ripsistä ja mitä enempi ripsiä, sen parempi. Testasin tätä ensikertaa Tokion reissun lähtöaamuna ja tykästyin heti. Chuppy lash on tuhti tuote, tekemättä kuitenkaan ripsistä klimppisiä ja tönkköjä. Ripsiväri levittyy hyvin mutta paksusti, antaen ripsille kunnolla näyttävyyttä. Tykkään! Myös harjan muoto oli hyvä, sillä myös päässä oli harjaksia, jolloin ripsivärin laittaminen myös alaripsiin on todella helppoa. Nyt kun tämä ripsiväri on tullut tiensä päähän ja olen joutunut siirtymään seuraavaan, tuntuu ettei mikään enää annan kunnolla volyymiä. Pitänee varmaan tämäkin lähteä hakemaan täysikokoisena.
Seuraavasta paketista löytyi myös kolme tuotetta, yksi täysikokoinen ja kaksi testikokoa. Näitä paketteja löytyi muistaakseni kahta vaihtoehtoa; kuiva sekaiho ja normaali sekaiho. Kuten kuvastakin näkyy, otin kuivalle sekaiholle tarkoitetun. Itselläni on kevyesti pintakuiva iho, ilman sen suurempia ongelmia. Hyvällä kosteutuksella on kuitenkin iso rooli ihonhoidossa, tykkään myös keskittyä hyvään puhdistukseen aamuin illoin, jolloin iho myös pysyisi hyvänä.

Käytän puhdistusgeeliä 'liquid facel soap', kun olen poistanut meikit iholta 'take the day off' putsaria käyttäen. Geeli vaahtoaa mukavasti ja tuntuu siten iholla todella ihanalta. Haju on kivan neutraali, kuten Cliniquen tuotteissa tuppaa olemaan. Kuivaamisen jälkeen iho ei tuntunnu yhtään kiristävältä, kuten välillä käy joidenkin putsareiden kanssa. Tuntuu siltä, että voisin mennä pidemmän tovin, ilman että kosteutun ihoa. Tämä on kyllä ison plussan aihe itselleni, selvästikkin tuote ei kuivata ihoa, vaan puhdistaa sen hellävaraisesti.
Perään tietty käytän 'clarifying lotion' kasvovetenä, joka tuntuu iholla todella kivan viilentävältä. Tuote sisältää metholia, jota itse erehdyin aluksi luulemaan alkoholiksi. Kun ihmettelin tuotetta Cliniquen työntekijän edessä Sokoksella, hän kertoi tämän olevan yleistä. Viileä vaikutus tuo nopeasti virheellisesti alkoholin.

Viimeisenä vaiheena iho tarvitsee kosteutusta, jolloin kehiin astui paketin viimeinen tuote, eli dramatically different moisturizing lotion. Nimi jo itsessään antaa aikamoiset ennakko-olettamukset tuotteen tehosta. Itseäni epäilytti suunnattomasti voiteen todella kevyt koostumus, eihän tämä voi kosteuttaa tarpeeksi. Lätkäsin ensimmäisellä kokeilu kerralla rasvat naamaan ja lähdin jatkamaan päivää. Huomaan hyvin nopeasti, jos jokin kosteusvoide ei vaan toimi. Pitkäkuivaa ihoani alkaa kyllä kiristää, jos tarpeeksi suuri määrä kosteutta ei ole laitettu takaisin kasvoille, mutta tämän kanssa ongelmaa ei ollut. Olin suuresti yllättänyt, tuote on niin kevyt, ettei sitä huomaa iholla laisinkaan, mutta silti tekee tehtävänsä täydellisesti. Sokoksella juttelin Cliniquen työntekijän kanssa myös kosteutustuotteista ja hän mainitsi, että 'dramatically different moisturizing lotion' tulisi käyttää ikäänkuin seerumina ja päälle voi laittaa vielä kunnon kosteusvoidetta. Tämä on varmasti täydellinen kombo talvikauden ihonhoitoon, mutta uskoisin että itse pärjäisin kesäkauden hyvin jo pelkästään dramatically different moisturizing lotionilla. On tämä sen verran kosteuttavaa tavaraa. 

Cliniquen tuotteet vastasivat erinomaisesti heidän brändin antamaa kuvaa; laadukasta ihonhoitoa hellävaraisesti. Itselläni on etsinnässä uudet vakkarituotteet kasvojenhoitoon ja laitan kyllä Cliniquen ehdottomasti harkintalistaan. Katsotaan tässä kevään mittaan mihin merkkiin tulen päätymään.

Onko sinulla käytössä jokin Clinique tuote jota rakastat? Olisi kiva kuulla muiden mielipiteitä.

Ihanaa alkavaa kevättä kaikille!

 eewrikabeauty
INSTAGRAM | YOUTUBE
2 kommenttia:

  1. Aikanaan oli käytössäni sarjan tuotteita, se oli silloin pointina ne ei ärsyttäneet silmiä ripsari , luomivärit ...ym. allergiatestattuja tuotteita. Nykyisin en ole käyttänyt kyseistä merkkiä. Jostain syystä tuotteet katosi kaapisani. Mutta ehdoton on aina mielellään testattuja, onko aiheuttaneet allergisia reaktioita ,onko voimakas tuoksuisia. Se kiinnostaa usein tuotteiden kohdalla. Paras on muilta tullut palaute, kokemukset muistakin tuotteista !!! Auttaisi paljon monia ja kysyähän voi täällä esim. vastauksen saa. Itseäni kiinnostaa, ja sanotaan, jotta olisi paikallaan välillä vaihtaa esim. kasvovoiteet, puhdistusaineet välillä ! Merkin vaihto, vaikka kuinka olisi ollut vuosia uskollinen tiettyyn merkkiin.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli Clinique kausi vuosia parikymppisenä. Tykkäsin varsinkin merkeistä. Nykyään käytössä vain silmämeikin poistoaine, koska muilla ei ole voidemaista. Take the day off balm olis tosi hyvä, mutta en tykkää työntää sormia purkkiin, kun saisi puristettavassa muodossa.

    VastaaPoista

Dermosil ja joulunpakkaukset

Mikä on varma merkki joulun lähestymisestä? No tietty Dermosilin joulupakkausten saapuminen heidän verkkokauppaan. Mikä kaikkea kivaa heilt...